Obitelj Ivić

Jasenka i Neven Ivić vrhunski su profesionalci i začetnici obiteljskog obrta Catering Ivić. Posjeduju diplomu «Zagrebačke ugostiteljske škole», a gospodin Ivić je cijenjeni član Hrvatskog kuharskog saveza.

Došavši u Zagreb iz srca siromašne dalmatinske zagore kao sin lokalnog entuzijasta, a kasnije najpoznatijeg proizvođača miljevačkog pršuta (Ante «Tone» Ivića), svoje znanje u početku usavršava u tada poznatim ugostiteljskim kućama: Restaurant-u «Gradski podrum» na Trgu Bana Jelačića i «Kazališnoj kavani» na Trgu Maršala Tita.

1982. godine privučeni korijenima i mirisom Dalmacije, gospođa Jasenaka i gospodin Neven, u Šibeniku otvaraju restaurant «Fafarinka», te ga na zadovoljstvo gurmana vode duže vrijeme.

Tražeći nove izazove i težeći daljnjem usavršavanju, te napredovanju u struci prije više od 25 godina u Vlaškoj ulici na broju 64 u Zagrebu otvaraju delikatesnu i proizvodnu trgovinu koja, vođena njihovim iskustvom i zalaganjem vrlo brzo prerasta u jednu od najpoznatijih caterinških kuća.

Ubrzo se obiteljskom cateringu priključuje i magistar ekonomije, sin Robert, koji nastavlja obiteljsku tradiciju i stare obiteljske tajne unapređuje svjetskim trendovima.